Revilab ML 09 за опорно-двигателния апарат

 • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
 • Кат. номер: Revilab ML 09

Revilab ML 09 за опорно-двигателния апарат. Съдържа пептиди: В-лимфоцитите на имунната система, съдовата стена и хрущял.

Revilab ML 09 е иновативна разработка, предназначена за комплексно възстановяване и нормализиране на опорно-двигателния апарат, както и за предотвратяване на преждевременна регресия на тъканите и органите. Препаратът съдържа синтезирани в лабораторни условия кратки пептиди, които по своето действие са подобни на естествените пептиди, произведени от здраво човешко тяло в млада възраст. Високата ефективност на този геропротективен комплекс се дължи на насоченото му въздействие върху специфични органи и системи. Revilab ML 09 има подчертан и най-важното - дългосрочен ефект, той насърчава синтеза на протеини, регенерацията на тъканите и метаболитното активиране.

Всички компоненти на комплекса са внимателно подбрани, те усилват действието един на друг и в същото време са абсолютно безопасни, нетоксични, хипоалергенни, не се натрупват в тялото и бързо се елиминират от него по естествен път. Revilab ML 09 не води до пристрастяване и няма странични ефекти.

Revilab ML 09 има многокомпонентен регенериращ и регулиращ ефект, ускорява процеса на рехабилитация след сериозни заболявания, възстановява хуморалния имунитет, елиминира риска от развитие на имунно възпаление.

Revilab ML 09 се препоръчва при:

 • артроза и ревматоиден артрит
 • остеохондроза или дегенеративни заболявания, засягащи ставния хрущял и нормалното костно формиране
 • рехабилитация, след различни травми
 • хора над 40-годишна възраст, особено с висок физически и психологически стрес;
 • спортисти и хора, извършващи тежък физически труд;
 • жени по време на менопаузата;
 • заболявания на ставите и гръбначния стълб (остеохондроза, артрит, артроза);
 • остеопороза, подагра, ревматизъм, остеопения;
 • костни фрактури и други наранявания;
 • дълъг период на физическо бездействие.

 Опаковката Revilab ML 09 съдържа: 30 таблетки по 0,39 g.

Revilab_ML_09.pdf
172,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 172,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Revilab ML 09 пептиди за опорно-двигателния апарат

Основни свойства на активите компоненти:

Пептид В-лимфоцитите на имунната система (пептиден комплекс АА-3) оказва влияние върху реакциите на клетъчния, хуморалния имунитет и неспецифичната резистентност на организма. Стимулира процесите на регенерация в случай на тяхното потискане, подобрява клетъчния метаболизъм.

Пептид на съдовата стена (пептиден комплекс АА-7) Регулира метаболитните процеси в съдовата стена. Допринася за подобряване на еластичността на кръвоносните съдове на артериалното, венозното и лимфното легло. Намалява риска от увреждане на съдовата стена, кръвоизливи и кръвни съсиреци. Подобрява кръвоснабдяването на органи и тъкани. Стимулира кръвообразуването.

Пептид на хрущял (пептиден комплекс АА-9) Той има биологична активност, проявяваща се в нормализиране на метаболизма в костните и хрущялните тъкани, подпомага регенерацията на ставите и съединителната тъкан на кожната рамка.

Хондроитин сулфатът е високомолекулен мукополизахарид, вид съставка, която се свързва с колагена и еластана при образуването на хрущялите, ускорява процесите на възстановяване на костната тъкан; забавя дегенеративните процеси в хрущялната тъкан, укрепва съединителните структури, има аналгетичен и противовъзпалителен ефект, поддържа целостта и еластичността на хрущялите.

Карнозинът е дипептид, естествен антиоксидант и “капан” за свободните радикали. Карнозинът може да разпознае голяма гама от много опасни за човешкото здраве молекули, идващи отвън или образувани в самия организъм. Той химически се свързва с тях и ги обезврежда. Карнозинът е универсален детоксикатор и протектор на мозъка, очите, сърцето и скелетните мускули.

Супероксид дисмутаза (SOD) е антиоксидантен ензим, който обезврежда свободните радикали, предотвратявайки вредните последствия върху клетките и тъканите. Представен както вътре в клетките, така и извън клетъчните мембрани, SOD представлява една от първичните вътрешни антиоксидантни защити на тялото, и играе важна роля в редуцирането на оксидативния стрес, който е предпоставка за многобройни сериозни заболявания. Доказано – SOD играе важна роля в редуциране на вътрешните възпаления и в облекчаване на болката, свързана с артрит и други подобни заболявания.

Омега-3 полиненаситените мастни киселини имат изразено нормализиращо действие върху липидния метаболизъм, повишават еластичността на съдовите стени, спомагат за предотвратяване на инфаркти и инсулти, множествена склероза. Омега-3 полиненаситените мастни киселини намаляват риска от инсулинова резистентност и диабет и са необходими за образуването на клетъчни мембрани, митохондриални влакна, нервна миелинова обвивка, съединителни тъкани.

Revilab ML 09 Начин на приемане:
За възрастни по 1 капсула, сутрин 30 минути преди хранене. Опаковката стига за 1 месец. Продължителността на приема е 4-6 седмици. При необходимост, приемът може да се повтори. Възможни са повторни приеми през цялата година.

Състав на Revilab ML 09:
Пептидни комплекси на В-лимфоцити на имунната система, съдова стена, хрущялен хондроитин сулфат, омега-3 полиненаситени мастни киселини, супероксиддисмутаза (SOD), каталаза, карнозин.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!