Revilab ML

Revilab ML

Revilab ML е линия от многокомпонентни продукти против стареене (anti age), разработени на базата на синтезираните от Хавинсон пептиди, цитогени. Тази серия включва комплекс от пептидни биорегулатори - от 3 до 4 вида във всяка опаковка. Максималният ефект се постига чрез използването на технологията „всичко в едно”, когато всеки продукт включва не само комплекс от ултракъси пептиди, но и допълнителни активни компоненти. В резултат на целенасоченото действие на биорегулаторите се стартира активно възстановяване на всички функции на човешките органи, а включените в състава антиоксиданти увеличават скоростта на оздравителните процеси на организма.

REVILAB ML - синтезирани пептиди all-in-one - всичко в едно

Многофункционалните препарати REVILAB ML са цял комплекс от съвременни къси пептиди, които имат по-бърз ефект върху възстановяването на вътрешните органи, насочени към различни системи на тялото. REVILAB ML са съединения с ниско молекулно тегло, състоящи се от 2-10 аминокиселини.

REVILAB ML са насочени към забавяне на процеса на стареене, поддържане на нормалното ниво на метаболитните процеси, предотвратяване на различни патологии, рехабилитация след сериозни заболявания, чиято уникалност се крие в принципа на действие "всичко в едно".

Ефективното действие на REVILAB ML се дължи на високотехнологична формула: всеки от 9-те пкомплекса съдържа редица синтезирани пептиди, които имат по-бърз ефект върху различни системи, задействайки функцията за възстановяване на вътрешните органи, уникални растителни компоненти, които имат мощен антиоксидантен и анти-ейдж ефект и витаминни комплекси, които играят важна роля за поддържане на оптимално функциониране на целия организъм.

Линията е представена от 9 многофункционални пептидни комплекса:

  • Revilab ML-01 анти-ейдж (anti-age) и онкопротектор
  • Revilab ML-02 за кръвоносната система, химио-радиопротектор
  • Revilab ML-03 за нервната система и очите
  • Revilab ML-04 за сърдечно-съдова система
  • Revilab ML-05 за дихателната система
  • Revilab ML-06 за храносмилателната система
  • Revilab ML-07 за мъже
  • Revilab ML-08 за жени
  • Revilab ML-09 за опорно-двигателния апарат

Анти-ейдж технологиите се усъвършенстват от ден на ден. Ето защо днес приоритет се дава на продуктите против стареене от ново поколение, които гарантират най-бързото и ефективно действие, позволявайки ви да възстановите здравето в най-кратки срокове, да възстановите младостта, да активирате енергията и вътрешните ресурси на тялото.

Истински пробив в областта на биорегулацията на пептидите беше появата на многофункционални възрастови протектори, базирани на ултракъси пептиди, които имат по-бърз ефект върху възстановяването на вътрешните органи, насочени към различни системи. Комбинацията от няколко пептида с различни свойства и механизми на действие значително подобрява терапевтичния ефект. Те предотвратяват различни заболявания, отлично се справят с умората, стреса и преждевременните промени, свързани с възрастта.

Днес използването на ултракъси пептиди може значително да забави скоростта на стареене, като стимулира пролиферацията и регенерацията на тъканите, както и увеличаването на техния клетъчен ресурс. Несъмненото предимство на комплексните агенти на базата на високоактивни къси пептиди пред други видове лекарства е, че те имат висока бионаличност, безопасни са, бързо се извеждат от организма, без да се натрупват и нямат странични ефекти.

Как правилно да комбинирате и използвате пептидите, вижте тук.

Производители
Подреди по