Revilab SL 06 за дихателната система

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: Revilab SL 06

Revilab SL 06 за дихателната система (бронхи, бели дробове). Съдържа пептиди от Т-лимфоцитите на имунната система, бронхите, белите дробове и стомашната стена.

Revilab SL 06 се използва като част от цялостна програма за за ревитализация, през зимно-пролетния период, когато живеете във влажен и студен климат, особено в голям индустриален град, при наличие на лоши навици, професионални опасности (работа в условия на запрашеност и др.) или неблагоприятни екологична ситуация. Използва се и като средство за профилактика и в комплексната терапия на остри или хронични неспецифични белодробни заболявания (хронична пневмония, хроничен бронхит, бронхиектазии, пневмосклероза, белодробен емфизем, бронхиална астма).

 

Revilab SL 06 се препоръчва при

  • хроничен бронхит
  • белодробен емфизем
  • респираторни алергии
  • бронхиална астма

Опаковката Revilab SL 06 съдържа: 10 мл

SL06_3.pdf
62,40 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 62,40 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

REVILAB SL 06 - пептиди в подкрепа на дихателната система

Основни свойства на активите компоненти:

Пептид на T-лимфоцитите на имунната система (пептиден комплекс АА-2)

Притежава селективно действие върху различни клетки на имунната система, нормализира вътреклетъчната обмяна и регулира функцията на имунната система.

Пептид на бронхите (пептид комплекс АА-14)

Способства за намаляване честотата на пристъпите на кашлица, премахва явлението бронхоспазъм и намалява на количеството на отделяните секрети и храчки.

Пептид на белите дробове, стената на стомаха (пептиден комплекс АА-15)

  • Възстановява функцията на белите дробове и бронхите при остри и хронични респираторни заболявания с инфекциозен и неинфекциозен произход и функциите на дихателната система при възрастни индивиди.
  • Установено и изразено гастрозащитно действие, състоящо се от антимикробно действие по отношение на Heliсobacter pylori, сравнимо с антибиотичното въздействие, което снижава риска от развитие на язвена болест на стомаха, а при нейното наличие – до ускоряването на процесите на регенерация и пълно заздравяване на язвите.

Екстракт от женско биле – Съществува широка гама от вещества, полезни за човешкия организъм. 27 са флавоноидите в женското биле, които оказват универсален действие върху целия организъм –спазмолитично, ранозаздравяващо и противовъзпалително.

Екстракт от прополис – Поддържа активността и убива бактериите и вирусите, забавя растежа на някои от тях. Прополисът е активен срещу оралните заболявания, причинени от различни видове инфекции, включително херпетична, гъбична, бактериална природа.

Екстракт от мента – Съдържа етерично масло, флавоноиди, танини и горчиви вещества – основните активни съставки на това растение. Най-важният компонент на етеричното масло е ментолът (до 60%), който има лесен локален анестетичен ефект.

Екстракт от лайка – Има силен бактерициден, противовъзпалителен и успокояващ ефект и стимулира кръвообращението. Тези свойства правят лайката незаменимо средство за лечение на различни възпалителни процеси.

Етерично масло от портокал – Използва се за орално лечение. Маслото се бори с възпаление и кървене на венците, лекува стоматит, помага при пародонтално заболяване.

Етерично масло от карамфил – Притежава антивирусни и антибактериални свойства. Може бързо да излекува лезиите в устната кухина.

REVILAB SL 06 Начин на употреба:
Използвайте сутрин и вечер, като капвате 5-8 капки под езика. Налице е естествено утаяване. Разклатете преди употреба.

Състав на REVILAB SL 06: пептидни комплекси АА-2, АА-14 и АА-15, екстракт от сладък корен, прополис, мента, лайка етерично масло, карамфил.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!