REVILAB SL 08 за пикочно-отделителната система

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: Revilab SL 08

Revilab SL 07 за отделителната система. Съдържа пептиди на Т-лимфоцитите на имунната система, съдова стена и пикочен мехур

Като поддържащо средство в комбинация с лекарствена терапия, Revilab SL 08 се използва при хроничен пиелонефрит, цистит, уролитиаза, хроничен гломерулонефрит, нефроптоза, хронична бъбречна недостатъчност.

Revilab SL 07 се препоръчва при:

  • имунодефицити
  • профилактика на заболяванията на пикочната система, особено в периода на менопауза, както и при хората от третата възраст
  • различни хронични интоксикации
  • рехабилитация след инфаркт и инсулт

Опаковката Revilab SL 08 съдържа: 10 мл.

SL08.pdf
62,40 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 62,40 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

REVILAB SL 08 - пептиди в подкрепа на пикочно-отделителната система

Основни свойства на активите компоненти:

Пептид на T-лимфоцитите на имунната система (пептиден комплекс АА-2)

Притежава селективно действие върху различни клетки на имунната система, нормализира вътреклетъчната обмяна и регулира функцията на имунната система.

Пептид на съдовата стена (пептиден комплекс AA-7)

  • Регулира метаболитните процеси в съдовата стена.
  • Помага за увеличаване на еластичността на кръвоносните съдове на артериалните, венозните и лимфните канали.
  • Намалява риска от увреждане на съдовата стена, кръвоизлив и образуване на тромби.
  • Подобрява кръвоснабдяването на органите и тъканите.

Пептид на пикочния мехур (AA-13 пептиден комплекс)

Притежава биологична активност, която се проявява в нормализиране на уринирането и възстановява метаболизма в клетките на стената на пикочния мехур, стимулира мускулния тонус на детрузор и сфинктер.

Екстракт от женско биле – Съществува широка гама от вещества, полезни за човешкия организъм. 27 са флавоноидите в женското биле, които оказват универсален действие върху целия организъм –спазмолитично, ранозаздравяващо и противовъзпалително.

Екстракт от прополис – Поддържа активността и убива бактериите и вирусите, забавя растежа на някои от тях. Прополисът е активен срещу оралните заболявания, причинени от различни видове инфекции, включително херпетична, гъбична, бактериална природа.

Екстракт от мента – Съдържа етерично масло, флавоноиди, танини и горчиви вещества – основните активни съставки на това растение. Най-важният компонент на етеричното масло е ментолът (до 60%), който има лесен локален анестетичен ефект.

Екстракт от лайка – Има силен бактерициден, противовъзпалителен и успокояващ ефект и стимулира кръвообращението. Тези свойства правят лайката незаменимо средство за лечение на различни възпалителни процеси.

Етерично масло от портокал – Използва се за орално лечение. Маслото се бори с възпаление и кървене на венците, лекува стоматит, помага при пародонтално заболяване.

Етерично масло от карамфил – Притежава антивирусни и антибактериални свойства. Може бързо да излекува лезиите в устната кухина.

Revilab SL 08 Начин на употреба:
Използвайте сутрин и вечер, като капвате 5-8 капки под езика. Налице е естествено утаяване. Разклатете преди употреба.

Състав на Revilab SL 08: пептидни комплекси АА-2, АА-7 и АА-13, екстракт от сладък корен, прополис, мента, лайка етерично масло, карамфил

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!