Reviplant - Ревиплант Онкопротектор, хепатопротектор и радиопротектор 200 ml

  • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
  • Кат. номер: REVIPLANT 4627099310238
Reviplant - Ревиплант е комплексен онкопротектор с детоксикиращи, антиоксидантни, хепатопротективни и радиопротективни свойства.
 
Ревиплант предпазва здравите клетки, които не участват в туморния растеж, от цитотоксичното въздействие на химиотерапевтичните лекарства, свързани с ДНК (алкилиращи, MMC, Pt лекарства), като намалява вероятността от поява на гематотоксини, нефротоксични, невротоксични и ототоксични реакции, които се наблюдават по време на химиотерапията, което позволява значително да се подобри поносимостта на лечението и да се повиши неговата ефективност. REVIPLANT показва хепатопротективни свойства по време на лъчетерапия.
 
Reviplant - Ревиплант се препоръчва за :
 
• предотвратяване и компенсиране на вторични имунодефицитни състояния, причинени от радиационни и химични фактори;
• повишаване устойчивостта на организма към интоксикация, инфекции, радиация;
• подобряване общото състояние на онкоболни пациенти:
• корекция на метаболитните процеси, намаляване на болковия синдром;
• подобрена поносимост на химио- и радиотерапията;
• повишаване ефективността на лечението на пациенти с онкологични заболявания.
 
 
112,80 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 112,80 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Един от основните методи за лечение на онкологични заболявания е химиорадиотерапията. Тя се състои в използването на лекарства, съдържащи токсични връзки, и радиоактивно лъчение с цел унищожаване на раковите клетки и предотвратяване на по-нататъшното им делене. Въпреки това, с оглед на неспособността на химиотерапията да има целенасочен ефект, в хода на лечението страдат не само увредени, но и здрави клетки, което води до странични ефекти, значително влошаващи състоянието на пациента. Освен това усложненията, свързани с химиотерапията, могат да представляват заплаха за живота на отслабналите пациенти, което значително ограничава възможностите и намалява ефективността на лечението. Важна задача на съвременната медицина е разработването на средства и медикаменти, способни да защитят здравите клетки и тъкани на организма от въздействието на увреждащите фактори (химиотерапия и лъчетерапия) и да повишат ефективността и поносимостта на лечението. Едно от тези средства е REVIPLANT®.
 
Ефектите на Ревиплант се определят от характеристиките на аминокиселините: левцин, валин, аргинин, изолевцин и таурин, които осигуряват активиране на окислително-редукционните процеси в черния дроб, стабилизиране на мембраните на хепатоцитите, нормализиране на функциите на митохондриите, образуване на пул от свободни аминокиселини и техни производни, а също и синтез на протеини в черния дроб. Комплексът от аминокиселини има стимулиращо действие, повишава издръжливостта, подпомага възстановяването след радиационно въздействие и въздействие на токсични вещества. Освен това аминокиселините са начална субстанция на протеиновия синтез и ендогенни биорегулатори, които позволяват да се възстанови метаболизмът след лечение.
 
Една от най-честите последици от химиотерапията е развитието на имунен дефицит. Значителното отслабване на функциите на имунната система лишава организма от способността да се бори самостоятелно срещу туморните клетки, което създава допълнителни условия за тяхната активност. REVIPLANT позволява да се индуцира естественият, генетично програмиран процес на унищожаване на болните клетки, което в крайна сметка спомага за повишаване на ефективността на химиотерапията.
 
Съставки:
 
Вода, фруктоза, концентриран сок от шипка, валин, аргинин, лимонена киселина (Е330, регулатор на киселинността), таурин, екстракт от артишок, екстракт от шипка, левцин, изолевцин; екстракт от репей, екстракт от рапонтикум, екстракт от гъбички, консерванти: натриев бензоат (Е211) и калиев сорбат (Е202).
 
Препоръки за употреба с цел профилактика:

За възрастни и деца над 14 години, 1 чаена лъжичка (5,25 g), 2 пъти дневно с храна. Продължителността на приемането е 1 месец. Възможни са повторни приемания 3-4 пъти годишно.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!