Copyright © 2020. All Rights Reserved

Единственият правилен избор за вашата кожа

25 септември 2014
Единственият правилен избор за вашата кожа

Натуралният колаген INVENTIA ® е необичайно средство, чрез което жените по света могат да забравят за проблемите, с които се сблъскват всеки ден, грижейки се за кожата на лицето и тялото. Това не е просто още един продукт с евтин и недостатъчно ефективен протеинов хидролизат или друга смес, които нямат нищо общо с колагена, с изключение на думата „колаген“ в името.

 
Inventia е единствената фирма на пазара, предлагаща продукт, който съдържа най-важния протеин в човешкото тяло - колаген в немодифициран вид. Той е идентичен с колагена, който по естествен начин присъства в нашето тяло. Действието на естествените колагенови протеини е несравнимо по-широко и по-силно, отколкото на достъпните на пазара популярни заместители, гореспоменатите хидролизати с минимална сила на действие. Натуралният колаген INVENTIA доставя на Вашата кожа всичко, от което тя има нужда - жив колаген.
 
Този уникален козметичен продукт се образува в резултат на деликатен и консервативен процес и се състои само от няколко компонента. Почти 90% от тях представляват естествени колагенови протеини с ценния еластин.
 
В тази уникална комбинация влизат: млечна киселина, каприлил гликол и пречистена по специален начин вода. Изборът на тези компоненти не е случен.
 
Всички те играят ключова роля в борбата с кожните проблеми във всяка възраст. Благодарение на уникалния си състав, Натуралният Колаген INVENTIA дава отлични резултати и се грижи не само за младата, но също така и за зрялата кожа.
 
За младите клиенти този продукт осигурява отлична хидратация и позволява да се запази красив вид на кожата в продължение на много години. За по-възрастните, нашите продукти позволяват  регенериране на еластичността на кожата и значително изглаждане на бръчките.
 
Натуралният колаген INVENTIA помага да възстановите желаната овална форма на лицето и да избегнете увисването на кожата. Освен това, продуктът значително подобрява цвета на кожата, в резултат на което тя изглежда по-свежа и здрава.
 
Действието на натуралния колаген INVENTIA ® многократно е потвърдено от независима изследователска лаборатория, като в теста са взели участие хора от всички възрасти.
 
За 14 дни след използването на препарата хидратацията на кожата се е увеличила с 35%, а общата еластичност – с до 21%. При 95% * от участниците в групата е постигнато видимо намаляване на бръчките, а 100% от тях са потвърдили увеличаването на еластичността на кожата, като 70% * от тях са оценили промяната по този параметър като „много висока“. Всички участници са забелязали подобряване на гладкостта на кожата.
 
Благодарение на изключителните грижи, полагани във всички стадии на производството на натуралния колаген INVENTIA , стана възможно да се елиминира използването на консерванти. По този начин продуктът може да се използва и от хора с чувствителна кожа. Всички наши продукти са хипоалергенни и намаляват чувствителността на кожата към други дразнители.
 
* Процент от анкетираните, който потвърждава ефекта от действието. 

Ефектът на пептидите върху кожата и човешкото тяло

Пептидите са протеинови фрагменти, съставени от аминокиселини. Когато тези аминокиселини се свързват заедно, те образуват аминопептид, а когато пептидите се свързват заедно, те образуват гръбначния стълб на протеините. Те са добре известни със способността си да насърчават здравата кожа и коса. Те могат да се приемат и през устата, обикновено под формата на колаген на прах или добавки. За увеличаване на мускулната сила и подобряване на възстановяването на тъканите. В допълнение към козметичните цели, проучванията показват, че ползите от пептидите могат да включват борба с диабет тип 2. Както и понижаване на кръвното налягане и понижаване нивата на холестерола.

прочети още
Пептиди и пептидна биорегулация

Пептидите се свързват със специфични, строго определени участъци на молекулата - ДНК /хромозомите/, като предизвикват синтез на специфични белтъчини с биорегулаторно действие, като хормони, ензими, невромедиатори, антитела, клетъчни субстанции, колаген и мн.др! Казано с по-прости думи пептиди ни поддържат млади и здрави. Пептидите отключват резервния потенциал за продукция на нови стволови клетки в таргетни органи и тъкани! Пептидите са „умни” аминокиселини, които носят правилна информация!

прочети още
Сублингвални пептиди Linguals (лингвални пептиди)

Сублингвалното приложение на лекарства е модерна тенденция в медицината. Този метод за въвеждане на пептидни вещества в организма избягва отрицателното въздействие на продуктите върху стомашната лигавица, ускорява абсорбцията на активните вещества в кръвния поток - директно през лигавицата на устната кухина. Нашите препарати в сублингвална форма имат свойството да се абсорбират директно през устната лигавица, което улеснява по-бързото проникване на пептиди. Това води до ускоряване на проявата на ефекта им.

прочети още
Основни видове пептиди : характеристики, цени и начин на приложение

Какви пептиди съществуват и какъв е механизмът им на действие? В интернет има много реклами и сайтове, които предлагат закупуване на различни пептидни биорегулатори. В тази статия бихме искали да охарактеризираме накратко всеки вид, така че потенциалният купувач да знае характеристиките на всяка категория и да може да избере правилния пептиден биорегулатор.

прочети още