Единственият правилен избор за вашата кожа

25 септември 2014
Единственият правилен избор за вашата кожа

Натуралният колаген INVENTIA ® е необичайно средство, чрез което жените по света могат да забравят за проблемите, с които се сблъскват всеки ден, грижейки се за кожата на лицето и тялото. Това не е просто още един продукт с евтин и недостатъчно ефективен протеинов хидролизат или друга смес, които нямат нищо общо с колагена, с изключение на думата „колаген“ в името.

 
Inventia е единствената фирма на пазара, предлагаща продукт, който съдържа най-важния протеин в човешкото тяло - колаген в немодифициран вид. Той е идентичен с колагена, който по естествен начин присъства в нашето тяло. Действието на естествените колагенови протеини е несравнимо по-широко и по-силно, отколкото на достъпните на пазара популярни заместители, гореспоменатите хидролизати с минимална сила на действие. Натуралният колаген INVENTIA доставя на Вашата кожа всичко, от което тя има нужда - жив колаген.
 
Този уникален козметичен продукт се образува в резултат на деликатен и консервативен процес и се състои само от няколко компонента. Почти 90% от тях представляват естествени колагенови протеини с ценния еластин.
 
В тази уникална комбинация влизат: млечна киселина, каприлил гликол и пречистена по специален начин вода. Изборът на тези компоненти не е случен.
 
Всички те играят ключова роля в борбата с кожните проблеми във всяка възраст. Благодарение на уникалния си състав, Натуралният Колаген INVENTIA дава отлични резултати и се грижи не само за младата, но също така и за зрялата кожа.
 
За младите клиенти този продукт осигурява отлична хидратация и позволява да се запази красив вид на кожата в продължение на много години. За по-възрастните, нашите продукти позволяват  регенериране на еластичността на кожата и значително изглаждане на бръчките.
 
Натуралният колаген INVENTIA помага да възстановите желаната овална форма на лицето и да избегнете увисването на кожата. Освен това, продуктът значително подобрява цвета на кожата, в резултат на което тя изглежда по-свежа и здрава.
 
Действието на натуралния колаген INVENTIA ® многократно е потвърдено от независима изследователска лаборатория, като в теста са взели участие хора от всички възрасти.
 
За 14 дни след използването на препарата хидратацията на кожата се е увеличила с 35%, а общата еластичност – с до 21%. При 95% * от участниците в групата е постигнато видимо намаляване на бръчките, а 100% от тях са потвърдили увеличаването на еластичността на кожата, като 70% * от тях са оценили промяната по този параметър като „много висока“. Всички участници са забелязали подобряване на гладкостта на кожата.
 
Благодарение на изключителните грижи, полагани във всички стадии на производството на натуралния колаген INVENTIA , стана възможно да се елиминира използването на консерванти. По този начин продуктът може да се използва и от хора с чувствителна кожа. Всички наши продукти са хипоалергенни и намаляват чувствителността на кожата към други дразнители.
 
* Процент от анкетираните, който потвърждава ефекта от действието. 

Пробиотиците подпомагат положително здравето, въздействат на имунитета, но само ако се използват висококачествени продукти. Ето защо е важно да се знае какво да се съблюдава, когато човек прибягва до тяхната покупка и прием.

прочети още

Комплексно приложение на пептиди по видове заболявания Пептидите на NPCRIZ, препоръчани за включване в състава на сложни схеми за профилактика и корекция на дисфункции на различни органи и системи

прочети още

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.

прочети още