Трезвон - Trezvon - 10 таблетки

 • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
 • Кат. номер: TREZVON

Трезвон помага бързо и лесно да се отърве от махмурлука, намалява негативния ефект на алкохола върху тялото. За да се отървете напълно от алкохолната зависимост, Trezvon се приема на курсове, докато нормалните процеси в организма се възстановят напълно.

Принципите на действието на Трезвон се крият в дълбокото влияние на билкови екстракти и антиоксиданти върху клетките на тялото. В резултат на това зависимостта от алкохола постепенно изчезва. Клетките започват да работят правилно, естествените процеси и реакции на тялото се възстановяват. Токсични вещества се елиминират.

Уникалността на новият продукт на НПЦРиЗ е, че не само помага да се отървете от махмурлука, но и от алкохолната зависимост. Съставните му компоненти премахват токсините и метаболитните продукти от тялото в резултат на употребата на алкохол. Това намалява пристрастяването. Функциите на черния дроб постепенно се възстановяват.

__9.pdf
13,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13,00 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Трезвон е част от серията продукти, които разкриват скритите резервни възможности на нашето тяло, създават солидна основа за поддържане на младостта, красотата и здравето. Той принадлежи към клас "Лечебно профилактични непептидни БИОРЕГУЛАТОРИ".

Трезвон е изцяло естествен продукт. Съдържа биологично активни вещества, с ефективно противовъзпалително, хиполипидемично, хепатопротекторно и жлъчегонно действие. В препарата са включени съставки, които имат противотуморна, противовирусна и бактерицидна активност. Включените в състава компоненти оказват невропротекторно, антистресово, седативно действие, подобряват метаболичните процеси в мозъчните тъкани, възстановяват съня, повишават устойчивостта на невроните към интоксикацията. По този начин употребата на продукта намалява разрушителното действие на токсините при употреба на алкохол и подобрява самочувствието.

Според статистиката, всеки втори човек поне веднъж в живота си е изпитвал неприятни психологически и физиологични усещания след пиене на алкохол. Главоболието, раздразнителността, сухотата в устата не са целият списък от последици от обилното пиене. Въпреки това, тялото страда от махмурлук много повече, отколкото човек знае за него. Симптомите, изброени по-горе, са само върхът на айсберга на щетите, причинени от прекомерното пиене, тъй като най-сериозните щети се случват на „невидимото“ клетъчно ниво.
Разбира се, основният удар пада върху черния дроб, в който се извършва преработката на етилов алкохол. Когато се получи голямо количество вредни вещества, този орган не може да се справи с преработката си и в резултат на това се натрупват токсични вещества, включително свободни радикали, които унищожават клетките на почти всички тъкани. В допълнение, в процеса на разграждане на етанола се задейства реакция, която намалява нивото на глюкозата в тялото и предимно в мозъка. Глюкозата е основният източник на енергия за него. Следователно, по време на махмурлук, човек изпитва умора, слабост, настроението му се влошава, вниманието, скоростта на реакцията намаляват. Тези и други процеси, протичащи в организма след пиене на алкохол, постепенно, неусетно, но старателно, унищожават тялото отвътре, доближавайки преждевременната старост и довеждайки сериозни заболявания ...

Трезвон се препоръчва при:

 • Интоксикации, вкл. алкохолна
 • Синдром на махмурлука
 • Намалява влечението към алкохола
 • Апатия, влошено самочувствие
 • Грипни състояния и кашлица
 • Стрес
 • Безсъние
 • Активно противотуморно средство
 • Поддържа работата на черния дроб
 • Нормализира обмяната на веществата.
 • Предимства на продукта:
 • Забавяне процеса на стареене на тялото за постигане на активно дълголетие.
 • Ефективно предотвратява преждевременното стареене.
 • Насърчава нормализирането на метаболитните процеси.


Активира вътрешните ресурси и сили на организма, насочени към възстановяване на загубените функции.
Без разрушителни странични ефекти.

Трезвон - начин на употреба

За възрастни – по 1 таблетка 1-2 пъти дневно по време на хранене. При необходимост приемането може да се увеличи до 4 таблетки дневно.


Активни съставки na Трезвон :

екстракт от брезови листа, глицин, маточина, канела, холинбитартарат, екстракт от корени на репей, екстракт от плодове на артишок (ангинар), екстракт от чубрица, дафинови листа, дихидроквертецин, витамин B6.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!