Вентфорт - Ventfort : Lingual лингвални пептиди 10 ml

 • Производител: Научно-производствен Център по Ревитализация и Здраве /НПЦРИЗ/ - Русия
 • Кат. номер: VENTFORT

Вентфорт - Пептиди за сърдечно-съдовата система, облитериращ ендартериит; артериална хипертония; нарушения на мозъчното кръвообращение; исхемична болест на сърцето; церебрална атеросклероза.

Пептидният биорегулатор Ventfort укрепва стените на кръвоносните съдове, повишава тяхната еластичност и непропускливост, намалява и помага за премахване на болезнени прояви на съдови заболявания, предотвратява появата на плаки и съдови блокажи и се използва като профилактика и лечение на много съдови заболявания.

 

__3.pdf
96,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 96,60 лв.
Моля, изберете:
Подробно описание
Подробно описание

Ролята на кръвоносните съдове в тялото

Кръвоносните съдове са предназначени да транспортират кислород и хранителни вещества до органите . Човешкото тяло има два кръга на кръвообращението. Кръв, наситена с кислород, преминава през артериите, а вече изтощената кръв преминава през вените. Колко чисти са съдовете, се определя от скоростта на кръвообращението. Ако по някаква причина кръвта се забави някъде или изобщо застоява, това води до повишаване на налягането и поява на различни заболявания. На първо място, сърцето се нуждае от кислород и хранене, тъй като работи без да спира.

Принцип на действие на пептидния биорегулатор Вентфорт

През целия ни живот сърцето изпомпва кръв в режим на нон-стоп и нашето благосъстояние до голяма степен зависи от състоянието на сърдечно-съдовата система. Кръвоносните съдове се нуждаят от периодично прочистване, а сърцето трябва да поддържа нормален ритъм на работа. Биорегулаторът Ventfort е създаден специално за възстановяване на кръвоносните съдове и нежна грижа за цялата сърдечно-съдова система.

Основните активни елементи на лекарството са пептидите на Хавинсон, изолирани от съдовете на млади здрави животни. Пептидите са структурните единици на всички известни протеини, както растителни, така и животински. Само всеки протеин има свой собствен набор от пептиди. Животинските пептиди са най-естествени за хората и имат целенасочен ефект, като попълват дефицита в производството на собствени пептиди и нормализират работата на цялата система. Принципът на действие на Vetforth е , че включените в състава му пептиди, свързващи се с ДНК на подходящото място, стимулират синтеза на необходимите протеини за правилното функциониране на клетките на органа, на който те съответстват.

Действие на пептидния биорегулатор Ventfort

Биорегулаторът-пептид Ventfort помага за укрепване на стените на кръвоносните съдове, придава им еластичност и непропускливост, помага за премахване на болезнените прояви и техните причини и връща радостта от живота. За някои заболявания, като хемороиди или разширени вени, това е много важно.

Биорегулаторът Ventfort предотвратява запушването на кръвоносните съдове и появата на плаки, които го причиняват. Чистите силни кръвоносни съдове са ключът към доброто кръвообращение и следователно добро здраве. Вентфорт, създаден на базата на пептиди, може да осигури и двете. Пептидите се интегрират гладко, без да нарушават естествения ритъм на клетките и постепенно връщат всичко към нормалното. За постигане на дългосрочен резултат и ефективно укрепване на стените на кръвоносните съдове е необходимо да се приема Ventfort на курсове и в комбинация с други ангиопротектори .

Резултати от използването на пептидния биорегулатор Ventfort:

 • укрепване на стените на кръвоносните съдове;
 • нормализиране на непропускливостта и еластичността на съдовите стени;
 • предотвратяване на плака и съдова оклузия;
 • предотвратяване на разкъсване на кръвоносни съдове;
 • профилактика на сърдечно-съдовата система.

Пептидният биорегулатор Вентфорт предотвратява много заболявания на сърцето и кръвоносните съдове, а също така облекчава съществуващите симптоми.

Ventfort се препоръчва при :

 • облитериращ ендартериит;
 • артериална хипертония;
 • нарушения на мозъчното кръвообращение;
 • исхемична болест на сърцето;
 • атеросклероза на мозъчните съдове;
 • хемороиди;
 • разширени вени;
 • атеросклероза на съдовете на долните крайници;
 • хронична венозна недостатъчност;
 • ангиопатии от различен произход;
 • възстановяване след миокарден инфаркт и / или инсулт

Начин на приложение на Вентфорт :

Lingual - За хора над 18 години се препоръчва да приемат под езика 5–6 капки (0,25–0,35 ml) за 10–15 минути преди хранене 3–4 пъти на ден. Продължителността на приема е 1 месец. Препоръчва се приемът да се повтори след 3–6 месеца.

Състав на Ventfort :

Пептиден комплекс А-3 (съдови пептиди). Допълнителни вещества: микрокристална целулоза (E460, средство против слепване), желатин (капсулиращ агент), лактоза (задържащ вода пълнител), калциев стеарат (E470, емулгатор), титанов диоксид (E171, капсулно багрило).

Противопоказания:

Индивидуална непоносимост към компонентите, бременност, кърмене. Препоръчително е да се консултирате с лекар преди употреба.

Разработено от Института по биорегулация и геронтология в Санкт Петербург, SZO RAMS. Природни пептиди Хавинсон Владимир Хацкелевич.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!