Популярни Продукти
Антимикробно защитно фолио Coversafe

Адхезивното Антимикробното фолио Coversafeᵀᴹ и течните дезинфектанти нямат еднакви характеристики и не отговарят на същите стандарти. Що се отнася до незабавната ефективност, течният дезинфектант е по-мощен, тъй като ще унищожи повече от 99% от микробите за няколко минути, докато антимикробният филм ще постигне същата ефективност след няколко часа, но има много голяма разлика в трайността на антимикробното действие. Нека вземем за пример дръжката на врата на офис , която е дезинфекцирана сутринта, преди пристигане на служителите, и която се използва на всеки 10 минути. Тази дезинфекция ще бъде полезна само за първия човек, който е докоснал дръжката. По-късно микробите ще се вкопчат здраво и ще останат на дръжката. Виждате, че този вид дезинфекция е практически безполезен, защото до обяд дръжката на вратата ще бъде истинско гнездо на микроби. От друга страна, фолиото Coversafeᵀᴹ непрекъснато и трайно унищожава микробите денем и нощем, 24/7. От рано сутринта, с Coversafeᵀᴹ, вашата дръжка е перфектно дезинфекцирана, а е добавен и бонус - антимикробното действие продължава да работи непрекъснато през останалата част от деня. Следователно рискът от микробно предаване на зарази силно намалява. Голямата разлика между течен дезинфектант и антимикробното фолио е в постоянството на антимикробния филм. Важно е, че с Coversafeᵀᴹ няма повече повтарящи се разходи за повтарящи се действия като ръчна дезинфекция, загубено време и обилна употреба на химически продукти. И няма повече повърхности, които да са слабо дезинфекцирани или изобщо да не са дезинфекцирани, поради липса на персонал или препарат. Coversafeᵀᴹ никога не свършва и винаги е наличен, когато става въпрос за нашата защита . Лесно за употреба и икономически изгодно : 1 поставяне – 4 години защита!

Lactobacillus bulgaricus. Пробиотични млечнокисели култури и натурални пробиотични функционални храни с Lactobacillus Bulgaricus

Lactobacillus bulgaricus е част от рода Лактобацилус, който представлява голяма група бактерии. Те съставляват съществена част от групата на млечнокиселите бактерии, наречени така, тъй като повечето от тях превръщат лактозата в млечна киселина. Родът Лактобацилус понастоящем се състои от над 125 вида и обхваща широко разнообразие от микроорганизми. Те са често срещани в природата. Много видове се срещат в гниещата растителност. Образуваната от тях млечна киселина подкиселява средата, което инхибира растежа на някои болестотворни бактерии.