• Начало »
 • Новини »
 • Zajenata.bg : Сигурни ли сте, че полагате адекватни грижи за кожата на лицето си?

Zajenata.bg : Сигурни ли сте, че полагате адекватни грижи за кожата на лицето си?

2 януари 2015
Zajenata.bg : Сигурни ли сте, че полагате адекватни грижи за кожата на лицето си?

Колаген Inventia в zajenata.bg

За съжаление голяма част от кремовете и мазилата, за които харчим парите си, само ни губят времето… Истината е, че те действат единствено на последствията от остаряването и не повлияват изобщо на причините кожата ни да се съсипва.

А една от основните причини това да се случва, може би ключовата, се крие в производството на колаген от кожните клетки. След 25-тата ни годишнина то започва плавно да намалява, което води до изсъхване и набръчкване на лицето. В младите ни години колагенът представлява до 73% от нашата кожа, но с възрастта не само го губим, но и го увреждаме с вредни навици като пушене, пиене и препичане на слънце.

Това означава, че колкото и да овлажняваме, ексфолираме и подхранваме лицето си с вещества, които дори не проникват през най-горния кожен слой, ние не правим почти нищо, за да забавим стареенето си. Просто се носим по течението и се надяваме на най-доброто - хубави гени.

Представете си обаче, че има лесен и напълно безопасен начин да стимулираме клетките си да произвеждат повече колаген. Представете си здрава, мека, опъната кожа на лицето днес и в следващите поне 10, 15 или 20 години… И как вашата половинка постоянно си намира повод да ви погали или целуне, за да изпита отново и отново удоволствието от допира с бузите или брадичката ви.

Няма ли това да е лице, с което да се гордеете?

Сега има как да постигнем подобен ефект. Може би някои от вас са чули , че полската компания Inventia е открила начин да извлича и запазва жив колагена на рибата толстолоб, който е почти идентичен с този на човека. Когато се намаже върху лицето, той прониква дълбоко в кожата. Там се разпада на съставните си аминокиселини, които клетките поемат и свързват отново в чисто нов и свеж човешки колаген.

Това повлича след себе си куп положителни неща за нашата кожа като опъване, подобряване на цвета, омекотяване и други. Но най-важното е, че въздействаме върху причината тя да губи привлекателния си вид с годините. Т.е. борим се със самото остаряване.

Ясно е, че няма как да победим във войната с времето и пораженията, които ни нанася. Това обаче не бива да ни отказва от борбата да съхраним своята привлекателност, а колагенът за лице от Inventia е лъч надежда, че все пак можем да спечелим някоя и друга битка.

Натурален колаген гел за лице на Inventia е подходящ за всеки тип кожа на лицето и е предназначен за домашна употреба. Той е екологичен и напълно безопасен, като не съдържа консерванти, парабени и други вредни вещества.

Ето ефектите при използването му:

 • Стимулира организма да произвежда собствен колаген
 • Абсорбира се напълно от кожата
 • Заздравява колагеновите връзки, което прави бръчките по-малко забележими
 • Значително увеличава влажността на кожата
 • Увеличава способността й да задържа водата
 • Създава защитен филм върху нея, заради който тя допълнително не губи влага
 • Чувствително намалява грапавостта на кожата, като я изглажда и й придава еластичност
 • Нежно ексфолира най-горния й слой, като по този начин ускорява подновяването му, изсветлява петънца и изравнява тена
 •  

Изумителното е, че можете да усетите действието на колагена още при първото намазване на лицето. Ще почувствате леко пристягане, което е знак, че гелът е попил дълбоко и вече върши своята работа.

Сега имате възможност лично да се убедите в това, като вземете своят колаген за лице от Inventia с голяма празнична отстъпка.Това означава, че ще спестите 30 лв. и вместо 108 ще платите само 78 лева. А ако действате сега, ще получите и подарък.

Разбира се, всичко това ще ви бъде доставено напълно безплатно до 24 часа след поръчката.

 За да се възползвате от 30 лева отстъпка + подарък + безплатна доставка, използвайте промоционален код 1515 при поръчката си на сайта aloha.bg (Алоха България ЕООД е официален вносител и дистрибутор на Inventia за България).

Очакваме ви и на телефон 0700 300 21.

Хиляди жени по света подържат лицето си свежо и привлекателно с помощта на колагена за лице от Inventia. Вижте какво казват няколко от тях:

"Обожавам факта, че продукта е натурален и научно изпитан, а не е тежка химия."

Martina

"Хареса ми чувството на пристягане, когато се намазах. Това ми подсказа, че гелът работи…"

Боряна

... Прочетете пълната статия на в сайта Zajenata.bg

"Открих, че колагенът за лице от Inventia прави лицето ми по-гладко и гъвкаво. С удоволствие бих пробвала и крема им за около очи."

Първоначалния дизайн на многовълновия или широкоспектърния осцилатор (MWO) идва от Никола Тесла. Джордж Лаковски на свой ред е разработил вариация на този дизайн и е направил много експерименти върху растения, животни и хора със зашеметяващи резултати. Тази машина всъщност е била използвана в болниците до 1942 г.

прочети още

Пептиди и пептидни биорегулатори: какво представляват и как работят ? Пептидите са група вещества, чиито молекули са изградени от две или повече аминокиселини. Пептидите включват около половината от всички известни хормони и повечето ензими. Съществува обаче специален клас съединения - пептидни биорегулатори. Те се различават от другите пептиди по способността си да инициират протеинов синтез.

прочети още

Активният квантов медальон е разработен от опитни хора, които имат дългогодишен опит (практически посветили целия си живот на това) в областта на проучвания и разработка на устройства, излъчващи лечебни вълни, структуриращи материята в близост до устройството.

прочети още