Copyright © 2020. All Rights Reserved

Zajenata.bg : Сигурни ли сте, че полагате адекватни грижи за кожата на лицето си?

2 януари 2015
Zajenata.bg : Сигурни ли сте, че полагате адекватни грижи за кожата на лицето си?

Колаген Inventia в zajenata.bg

За съжаление голяма част от кремовете и мазилата, за които харчим парите си, само ни губят времето… Истината е, че те действат единствено на последствията от остаряването и не повлияват изобщо на причините кожата ни да се съсипва.

А една от основните причини това да се случва, може би ключовата, се крие в производството на колаген от кожните клетки. След 25-тата ни годишнина то започва плавно да намалява, което води до изсъхване и набръчкване на лицето. В младите ни години колагенът представлява до 73% от нашата кожа, но с възрастта не само го губим, но и го увреждаме с вредни навици като пушене, пиене и препичане на слънце.

Това означава, че колкото и да овлажняваме, ексфолираме и подхранваме лицето си с вещества, които дори не проникват през най-горния кожен слой, ние не правим почти нищо, за да забавим стареенето си. Просто се носим по течението и се надяваме на най-доброто - хубави гени.

Представете си обаче, че има лесен и напълно безопасен начин да стимулираме клетките си да произвеждат повече колаген. Представете си здрава, мека, опъната кожа на лицето днес и в следващите поне 10, 15 или 20 години… И как вашата половинка постоянно си намира повод да ви погали или целуне, за да изпита отново и отново удоволствието от допира с бузите или брадичката ви.

Няма ли това да е лице, с което да се гордеете?

Сега има как да постигнем подобен ефект. Може би някои от вас са чули , че полската компания Inventia е открила начин да извлича и запазва жив колагена на рибата толстолоб, който е почти идентичен с този на човека. Когато се намаже върху лицето, той прониква дълбоко в кожата. Там се разпада на съставните си аминокиселини, които клетките поемат и свързват отново в чисто нов и свеж човешки колаген.

Това повлича след себе си куп положителни неща за нашата кожа като опъване, подобряване на цвета, омекотяване и други. Но най-важното е, че въздействаме върху причината тя да губи привлекателния си вид с годините. Т.е. борим се със самото остаряване.

Ясно е, че няма как да победим във войната с времето и пораженията, които ни нанася. Това обаче не бива да ни отказва от борбата да съхраним своята привлекателност, а колагенът за лице от Inventia е лъч надежда, че все пак можем да спечелим някоя и друга битка.

Натурален колаген гел за лице на Inventia е подходящ за всеки тип кожа на лицето и е предназначен за домашна употреба. Той е екологичен и напълно безопасен, като не съдържа консерванти, парабени и други вредни вещества.

Ето ефектите при използването му:

  • Стимулира организма да произвежда собствен колаген
  • Абсорбира се напълно от кожата
  • Заздравява колагеновите връзки, което прави бръчките по-малко забележими
  • Значително увеличава влажността на кожата
  • Увеличава способността й да задържа водата
  • Създава защитен филм върху нея, заради който тя допълнително не губи влага
  • Чувствително намалява грапавостта на кожата, като я изглажда и й придава еластичност
  • Нежно ексфолира най-горния й слой, като по този начин ускорява подновяването му, изсветлява петънца и изравнява тена
  •  

Изумителното е, че можете да усетите действието на колагена още при първото намазване на лицето. Ще почувствате леко пристягане, което е знак, че гелът е попил дълбоко и вече върши своята работа.

Сега имате възможност лично да се убедите в това, като вземете своят колаген за лице от Inventia с голяма празнична отстъпка.Това означава, че ще спестите 30 лв. и вместо 108 ще платите само 78 лева. А ако действате сега, ще получите и подарък.

Разбира се, всичко това ще ви бъде доставено напълно безплатно до 24 часа след поръчката.

 За да се възползвате от 30 лева отстъпка + подарък + безплатна доставка, използвайте промоционален код 1515 при поръчката си на сайта aloha.bg (Алоха България ЕООД е официален вносител и дистрибутор на Inventia за България).

Очакваме ви и на телефон 0700 300 21.

Хиляди жени по света подържат лицето си свежо и привлекателно с помощта на колагена за лице от Inventia. Вижте какво казват няколко от тях:

"Обожавам факта, че продукта е натурален и научно изпитан, а не е тежка химия."

Martina

"Хареса ми чувството на пристягане, когато се намазах. Това ми подсказа, че гелът работи…"

Боряна

... Прочетете пълната статия на в сайта Zajenata.bg

"Открих, че колагенът за лице от Inventia прави лицето ми по-гладко и гъвкаво. С удоволствие бих пробвала и крема им за около очи."

Ефектът на пептидите върху кожата и човешкото тяло

Пептидите са протеинови фрагменти, съставени от аминокиселини. Когато тези аминокиселини се свързват заедно, те образуват аминопептид, а когато пептидите се свързват заедно, те образуват гръбначния стълб на протеините. Те са добре известни със способността си да насърчават здравата кожа и коса. Те могат да се приемат и през устата, обикновено под формата на колаген на прах или добавки. За увеличаване на мускулната сила и подобряване на възстановяването на тъканите. В допълнение към козметичните цели, проучванията показват, че ползите от пептидите могат да включват борба с диабет тип 2. Както и понижаване на кръвното налягане и понижаване нивата на холестерола.

прочети още
Пептиди и пептидна биорегулация

Пептидите се свързват със специфични, строго определени участъци на молекулата - ДНК /хромозомите/, като предизвикват синтез на специфични белтъчини с биорегулаторно действие, като хормони, ензими, невромедиатори, антитела, клетъчни субстанции, колаген и мн.др! Казано с по-прости думи пептиди ни поддържат млади и здрави. Пептидите отключват резервния потенциал за продукция на нови стволови клетки в таргетни органи и тъкани! Пептидите са „умни” аминокиселини, които носят правилна информация!

прочети още
Сублингвални пептиди Linguals (лингвални пептиди)

Сублингвалното приложение на лекарства е модерна тенденция в медицината. Този метод за въвеждане на пептидни вещества в организма избягва отрицателното въздействие на продуктите върху стомашната лигавица, ускорява абсорбцията на активните вещества в кръвния поток - директно през лигавицата на устната кухина. Нашите препарати в сублингвална форма имат свойството да се абсорбират директно през устната лигавица, което улеснява по-бързото проникване на пептиди. Това води до ускоряване на проявата на ефекта им.

прочети още
Основни видове пептиди : характеристики, цени и начин на приложение

Какви пептиди съществуват и какъв е механизмът им на действие? В интернет има много реклами и сайтове, които предлагат закупуване на различни пептидни биорегулатори. В тази статия бихме искали да охарактеризираме накратко всеки вид, така че потенциалният купувач да знае характеристиките на всяка категория и да може да избере правилния пептиден биорегулатор.

прочети още