• Начало »
 • Новини »
 • Zajenata.bg : Сигурни ли сте, че полагате адекватни грижи за кожата на лицето си?

Zajenata.bg : Сигурни ли сте, че полагате адекватни грижи за кожата на лицето си?

2 януари 2015
Zajenata.bg : Сигурни ли сте, че полагате адекватни грижи за кожата на лицето си?

Колаген Inventia в zajenata.bg

За съжаление голяма част от кремовете и мазилата, за които харчим парите си, само ни губят времето… Истината е, че те действат единствено на последствията от остаряването и не повлияват изобщо на причините кожата ни да се съсипва.

А една от основните причини това да се случва, може би ключовата, се крие в производството на колаген от кожните клетки. След 25-тата ни годишнина то започва плавно да намалява, което води до изсъхване и набръчкване на лицето. В младите ни години колагенът представлява до 73% от нашата кожа, но с възрастта не само го губим, но и го увреждаме с вредни навици като пушене, пиене и препичане на слънце.

Това означава, че колкото и да овлажняваме, ексфолираме и подхранваме лицето си с вещества, които дори не проникват през най-горния кожен слой, ние не правим почти нищо, за да забавим стареенето си. Просто се носим по течението и се надяваме на най-доброто - хубави гени.

Представете си обаче, че има лесен и напълно безопасен начин да стимулираме клетките си да произвеждат повече колаген. Представете си здрава, мека, опъната кожа на лицето днес и в следващите поне 10, 15 или 20 години… И как вашата половинка постоянно си намира повод да ви погали или целуне, за да изпита отново и отново удоволствието от допира с бузите или брадичката ви.

Няма ли това да е лице, с което да се гордеете?

Сега има как да постигнем подобен ефект. Може би някои от вас са чули , че полската компания Inventia е открила начин да извлича и запазва жив колагена на рибата толстолоб, който е почти идентичен с този на човека. Когато се намаже върху лицето, той прониква дълбоко в кожата. Там се разпада на съставните си аминокиселини, които клетките поемат и свързват отново в чисто нов и свеж човешки колаген.

Това повлича след себе си куп положителни неща за нашата кожа като опъване, подобряване на цвета, омекотяване и други. Но най-важното е, че въздействаме върху причината тя да губи привлекателния си вид с годините. Т.е. борим се със самото остаряване.

Ясно е, че няма как да победим във войната с времето и пораженията, които ни нанася. Това обаче не бива да ни отказва от борбата да съхраним своята привлекателност, а колагенът за лице от Inventia е лъч надежда, че все пак можем да спечелим някоя и друга битка.

Натурален колаген гел за лице на Inventia е подходящ за всеки тип кожа на лицето и е предназначен за домашна употреба. Той е екологичен и напълно безопасен, като не съдържа консерванти, парабени и други вредни вещества.

Ето ефектите при използването му:

 • Стимулира организма да произвежда собствен колаген
 • Абсорбира се напълно от кожата
 • Заздравява колагеновите връзки, което прави бръчките по-малко забележими
 • Значително увеличава влажността на кожата
 • Увеличава способността й да задържа водата
 • Създава защитен филм върху нея, заради който тя допълнително не губи влага
 • Чувствително намалява грапавостта на кожата, като я изглажда и й придава еластичност
 • Нежно ексфолира най-горния й слой, като по този начин ускорява подновяването му, изсветлява петънца и изравнява тена
 •  

Изумителното е, че можете да усетите действието на колагена още при първото намазване на лицето. Ще почувствате леко пристягане, което е знак, че гелът е попил дълбоко и вече върши своята работа.

Сега имате възможност лично да се убедите в това, като вземете своят колаген за лице от Inventia с голяма празнична отстъпка.Това означава, че ще спестите 30 лв. и вместо 108 ще платите само 78 лева. А ако действате сега, ще получите и подарък.

Разбира се, всичко това ще ви бъде доставено напълно безплатно до 24 часа след поръчката.

 За да се възползвате от 30 лева отстъпка + подарък + безплатна доставка, използвайте промоционален код 1515 при поръчката си на сайта aloha.bg (Алоха България ЕООД е официален вносител и дистрибутор на Inventia за България).

Очакваме ви и на телефон 0700 300 21.

Хиляди жени по света подържат лицето си свежо и привлекателно с помощта на колагена за лице от Inventia. Вижте какво казват няколко от тях:

"Обожавам факта, че продукта е натурален и научно изпитан, а не е тежка химия."

Martina

"Хареса ми чувството на пристягане, когато се намазах. Това ми подсказа, че гелът работи…"

Боряна

... Прочетете пълната статия на в сайта Zajenata.bg

"Открих, че колагенът за лице от Inventia прави лицето ми по-гладко и гъвкаво. С удоволствие бих пробвала и крема им за около очи."

Маслото за брада е задължителна част от арсенала на всеки мъж с перфектен вид. Какъв е ефектът на маслата върху брадата и мустаците ви, как помага за ускоряване на растежа на брадата и как го използвате? Открийте тайните!

прочети още

Епщайн-Бар вирус Epstein-Barr virus (EBV) В края на XIX в. вирусът на Епщайн-Бар е бил все още много слаб. Тогава EBV патогенът не е бил страшно заразен или агресивен; за да се заразите, е била необходима директна обмяна на телесни течности с човек, който е имал активна EBV инфекция - а тези активни инфекции са били доста редки. EBV можеше да живее в спящо състояние у някого през целия му живот, без да предизвиква проблеми или симптоми.

прочети още

Откакто лекарите са се научили да диагностицират правилно синдрома на хроничната умора, са предложени много схеми за лечение и рехабилитация на такива пациенти. Една от иновативните техники до момента е технологията за лингвистично-вълнова генетика, разработена в Института по квантова генетика от екип от лекари и генетици под ръководството на П.П.Гаряев

прочети още